OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Kontaktujte nás: 774214161 | josef_urban@volny.cz
0 Kč

Jablečná marmeláda

Použijeme méně zralá jablka, mohou být i padaná.

Umytá jablka zbavíme nezdravých částí a pokrájíme na menší kousky.

Podlijeme malým množstvím vody a vaříme do změknutí (15-20 minut) a propasírujeme.

1 litr protlaku dáme do nízkého kastrolu a vaříme 15 minut, přidáme 600 g cukru a půl lžičky kyseliny citronové.

Vaříme dalších cca 10 minut a potom zjistíme hustotu marmelády - pokud není dostatečná, můžeme ještě povařit.

(tip - před plněním do sklenic můžeme marmeládu dochutit citronovou nebo pomerančovou šťávou / 2 lžíce citronové nebo 3-4 lžíce pomerančové)

Marmeládu v tekutém stavu naplníme do skleniček až po horní okraj.

Sklenice uzavřeme víčkem a převrátíme. Po 10 - 30 minutách postavíme víčkem nahoru.

Hotovo, nezapomeneme sklenice označit: obsah a doba výroby.

DOPLŇKY PRO VAŠÍ ZAHRADU

PLOTY

  

PRODEJ PLOTŮ 

NA PŘÁNÍ - VČETNĚ MONTÁŽE.

NIKDY NENATÍRÁTE, PEVNOST, MINIMÁLNÍ PÉČE, DLOUHÁ ŽIVOTNOST.

960x100-1520940659.jpg