OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Kontaktujte nás: 774214161 | josef_urban@volny.cz
0 Kč

Sterilujeme šťávy a sirupy 

Sterilací zlikvidujeme kvasinky, plísně, bakterie a inaktivizujeme enzymy, které způsobují hnědnutí šťáv a zhoršují jejich chuť a vůni.

Lahve naplníme šťávou 3-4 cm pod okraj.

Lahve uzavřeme.

Voda v hrnci sahá 3 cm pod okraj hrdla lahve.

Doba sterilace je 15 minut při teplotě 85 stupňů C.

Sterilace v neuzavřených lahvích probíhá stejně, horké lahve zazátkujeme. Položíme vodorovně a necháme cca 10 minut dokončit proces sterilace.

 

Šťávu je možné sterilovat i v hrnci (smaltovaném), ohřejeme na 80 stupňů C a hned plníme do předehřátých lahví nebo sklenic. Ihned zazátkujeme nebo zavíčkujeme a položíme na cca 10 minut do vodorovné polohy.

DOPLŇKY PRO VAŠÍ ZAHRADU

PLOTY

  

PRODEJ PLOTŮ 

NA PŘÁNÍ - VČETNĚ MONTÁŽE.

NIKDY NENATÍRÁTE, PEVNOST, MINIMÁLNÍ PÉČE, DLOUHÁ ŽIVOTNOST.

960x100-1520940659.jpg