OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Kontaktujte nás: 774214161 | josef_urban@volny.cz
0 Kč

Kdoulová marmeláda

Kdoule obsahují vysoké množství pektinu a jsou proto vhodné k výrobě marmelády.

Kdoule omyjeme, rozkrájíme na větší kousky.

Podlijeme vodou a vaříme 20-25 minut.

Propasírujeme a vzniklý protlak vaříme 10 minut.

Na 1 kg protlaku dáme 800 g cukru a 1 lžičku kyseliny citronové nebo 5 lžic citronové šťávy.

Zkontrolujeme hustotu marmelády.

Marmeládu v tekutém stavu naplníme do skleniček až po horní okraj.

Sklenice uzavřeme víčkem a převrátíme. Po 10 - 30 minutách postavíme víčkem nahoru.

Hotovo, nezapomeneme sklenice označit: obsah a doba výroby.

DOPLŇKY PRO VAŠÍ ZAHRADU

PLOTY

  

PRODEJ PLOTŮ 

NA PŘÁNÍ - VČETNĚ MONTÁŽE.

NIKDY NENATÍRÁTE, PEVNOST, MINIMÁLNÍ PÉČE, DLOUHÁ ŽIVOTNOST.

960x100-1520940659.jpg