OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Kontaktujte nás: 774214161 | josef_urban@volny.cz
0 Kč

ANGREŠTOVÁ MARMELÁDA

Použijeme nepřezrálý angrešt( nemusíme odstraňovat

stopku a okvětí).

  • 1,5kg angreštu podlijeme vodou 1-2dcl a vaříme dokud nezměkne

  • Propasírujeme

  • 1kg protlaku dáme do nízkého kastrolu a vaříme 15 minut , přidáme 800g cukru, přivedeme opět do varu a vaříme 10-15 minut.

  • Vyzkoušíme rosolování marmelády – kápneme trochu na studený talířek a za chvíli zjistíme zda tuhne.

( tip - Pokud marmeláda netuhne můžeme vařit dalších 5 minut  )

  • Marmeládu v tekutém stavu naplníme do skleniček až po horní okraj.

  • Sklenice uzavřeme víčkem a převrátíme. Po 10 – 30ti minutách ,postavíme víčkem nahoru.

  • Hotovo , nezapomeneme sklenice označit : obsah a doba výroby

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DOPLŇKY PRO VAŠÍ ZAHRADU

PLOTY

  

PRODEJ PLOTŮ 

NA PŘÁNÍ VČETNĚ MONTÁŽE

NIKDY NENATÍRÁTE , PEVNOST , MINIMÁLNÍ PÉČE , DLOUHÁ ŽIVOTNOST

960x100-1520940659.jpg