OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Kontaktujte nás: 774214161 | josef_urban@volny.cz
0 Kč

Sterilujeme šťávy a sirupy

 

Sterilací  zlikvidujeme kvasinky , plísně , bakterie a 

inaktivizujeme enzymy, které způsobují hnědnutí šťáv a

zhoršují jejich chuť a vůni.

  • Lahve naplníme šťávou 3-4cm pod okraj
  • Lahve uzavřeme
  • Voda v hrnci sahá 3cm pod okraj hrdla lahve.
  • Doba sterilace je 15minut při teplotě 85 stupňů C

Sterilace v neuzavřených lahvích probíhá  stejně , horké

lahve  zazátkujeme. Položíme vodorovně a necháme cca

10 minut dokončit proces sterilace.

 

Šťávu je možné sterilovat i v hrnci ( smaltovaném) ,

  ohřejeme na 80 stupňů C  a hned plníme do

předehřátých lahví , nebo sklenic.  Ihned zazátkujeme ,

nebo zavíčkujeme a položíme na cca 10minut do

vodorovné polohy.

DOPLŇKY PRO VAŠÍ ZAHRADU

PLOTY

  

PRODEJ PLOTŮ 

NA PŘÁNÍ VČETNĚ MONTÁŽE

NIKDY NENATÍRÁTE , PEVNOST , MINIMÁLNÍ PÉČE , DLOUHÁ ŽIVOTNOST

960x100-1520940659.jpg